More than Money: An interdisciplinary Perspective on Art in Organizations

13 11 2020

14 11 2020

More than Money: An interdisciplinary Perspective on Art in Organizations

info

Het geplande congres More than money: An interdisciplinary perspective on art in organizations dat op  20 en 21 maart 2020, in Amsterdam, zou plaatsvinden als afsluiting van het onderzoeksproject Corporate Collections as emerging heritage, vond noodgedwongen online plaats op 13 en 14 november 2020.

De conferentie was het slotevenement van een vierjarig onderzoeksproject, gefinancierd door de Onderzoeksraad (NWO) en de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfscollecties (VBCN) over corporate collecting in Nederland. Het project richtte zich op het hedendaagse corporate collecteren als een bron van signalen naar verschillende doelgroepen, d.w.z. interne en externe stakeholders van de verzamelende organisaties, musea en andere actoren in de kunstmarkt.

De conferentie werd georganiseerd door Arnold Witte en Jan de Groot, Universiteit van Amsterdam, afdeling Cultuurgeschiedenis, Monika Kackovic en Nachoem Wijnberg, University of Amsterdam Business School, met de hulp van Marharyta Nazarenko. De conferentie werd vanwege de Covid-19 pandemie online gehouden. Er was een tweedaags programma met workshops en presentaties waaraan de VBCN leden konden deelnemen op 13 november.

Op 14 november opende de huidige VBCN bestuursvoorzitter de 2e dag van de conferentie en nam zij namens de leden deel aan de slot paneldiscussie.

U kunt het programma vinden op https://corporatecollecting2020.wordpress.com/.

Who doesn't like cookies?