Art Coming Out - All Colours of the Rainbow

30 01 2018

Art Coming Out - All Colours of the Rainbow

info

Van 26 januari tot 8 maart 2018 vindt in de Kunstruimte van De Nederlandsche Bank de tentoonstelling Art Coming Out - All Colours of the Rainbow plaats.

In de tentoonstelling worden werken getoond van de kunstenares Charlotte Schleiffert, een video van Astrit Ismaili, werken uit de eigen collectie en de iconische Rainbowdress. Samen geven de werken gehoor aan de wens van GayNB om zichtbaarheid te geven aan de diversiteit in seksuele voorkeuren binnen DNB en hierover in gesprek met elkaar te raken.

Art Coming Out - All Colours of the Rainbow toont de kunst van nu en tegen de achtergrond van maatschappelijke vraagstukken. Tevens hoopt de expositie bij te dragen om een ieder te verbinden, te inspireren en te stimuleren.

Wij hopen u te verwelkomen bij de tentoonstelling Art Coming Out - All Colours of the Rainbow. 

De Nederlandsche Bank
Kunstruimte
Westeinde 1
1017 ZN Amsterdam
T.: 020-524 2183
E.:
kunstcommissie@dnb.nl

De tentoonstelling is van 26 januari tot en met 8 maart 2018 in de Kunstruimte van De Nederlandsche Bank, Westeinde 1 te Amsterdam op werkdagen op afspraak te bezichtigen. Een afspraak maken kan per e-mail (kunstcommissie@dnb.nl) of telefonisch (020-5242183). Legitimatie is verplicht.

Who doesn't like cookies?