Luuk Bode: Metrorama

03 10 2013

Luuk Bode: Metrorama

info

Hoekige skylines, verschuivende perspectieven, spiegelingen, wegmarkeringen, weggekraste stickers, flarden graffiti: het is de grootstedelijke omgeving die Luuk Bode inspireert. Eerder vormden popiconen en straatcultuur belangrijke inspiratiebronnen. Deze elementen is Luuk Bode verder gaan uitvergroten, waardoor zijn kunstwerken steeds monumentaler en abstracter zijn geworden. In Bode’s werk is voor twijfel geen plaats. Het is krachtig en vitaal. 

Aanleiding voor deze expositie is de muurschildering Stroke6 die Luuk Bode heeft aangebracht in de nieuwe fietsenkelder, als onderdeel van de nieuw ingerichte Plaza op het terrein van de universiteit.

De tentoonstelling in de Erasmus Galerij is te bezichtigen t/m 28 oktober 2013. De galerij is vrij toegankelijk maandag t/m vrijdag 9 -18 uur. Erasmus Galerij in gebouw A, Campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Route: tram 7, halte Burg. Oudlaan, loop het universiteitsterrein op, ga naar rechts langs de zonnewijzer, entree links, via de wenteltrap een verdieping naar boven, dan naar links.

Who doesn't like cookies?