ArtScience: Forms of symbiosis

14 07 2022

21 08 2022

ArtScience: Forms of symbiosis

info

De Kunstcommissie van het LUMC nodigt u uit voor de opening op 14 juli om 17 uur van de tentoonstelling ArtScience: Forms of symbiosis in Galerie LUMC. Gastcurator Anastasia Loginova maakte een selectie uit werk van studenten en recent afgestudeerden van de ArtScience Interfaculty aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK) & Koninklijk Conservatorium Den Haag. De ArtScience Interfaculty biedt een uniek programma waarin onderzoek centraal staat bij het maken van kunst. Studenten en alumni worden uitgedaagd zich af te vragen hoe toekomstige vormen van kunst eruit kunnen zien.

Deelnemende kunstenaars
Amos Peled, Jesus Canuto Iglesias, Þórður Hans Baldursson, Jacob Wallett, Valentin Kellein, Bjarte Wildeman, Farah Rahman

Honoursclass Kijken is de genees(kunst)
Tijdens de opening wordt ook de unieke virtuele tentoonstelling Onderhuids gepresenteerd. Een tentoonstelling over empathie, gemaakt door studenten van de Honoursclass Kijken is de (genees)kunst. De Honoursclass van de Universiteit Leiden biedt, in samenwerking met het LUMC, een onderwijsprogramma waarin studenten beter, breder leren kijken en hun empathische vaardigheden ontwikkelen aan de hand van beeldende kunst.

Who doesn't like cookies?