Algemene Leden Vergadering

01 06 2018

Algemene Leden Vergadering

info

Op 25 mei vond de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de VBCN plaats. BPD ontving de leden gastvrij in hun nieuwe kantoor: het Burgerweeshuis, een rijksmonumentaal gebouw - ontworpen door architect Aldo van Eyck - gelegen aan de Zuidas van Amsterdam.

Tijdens de vergadering is kort teruggeblikt op 2017 en zijn de jaarverslagen over 2017 goedgekeurd door de leden. De nadruk lag op de lopende zaken en de aankomende activiteiten zoals de tentoonstelling die 16 december 2018 opent in Singer Laren. In deze tentoonstelling zijn topstukken te zien uit de kunstcollecties van bedrijven en organisaties die zijn aangesloten bij de VBCN. Jan Rudolph de Lorm, directeur van Singer Laren, presenteerde de geselecteerde thema's en daarbij behorende werken aan de leden. Het winnende tentoonstellingsconcept van curatorenprijs VBCN OPEN, Collecting the Future van curatorenduo Hélène Webers en Mels Evers, zal tegelijkertijd getoond worden in Singer Laren. De leden werden ook bijgepraat over de voorbereidingen rondom deze tentoonstelling.

Na afloop van de vergadering zijn de leden rondgeleid langs de kunstcollectie van BPD die indrukwekkend wordt gepresenteerd in het nieuwe kantoor.
De middag is afgesloten met een borrel.

Wie houdt nu niet van cookies