Erasmus University presents - HESTER OERLEMANS - ONLINE

21 09 2021

Erasmus University presents - HESTER OERLEMANS - ONLINE

info

ONLINE

De tentoonstelling markeert tevens de plaatsing van het permanente buitenkunstwerk getiteld ‘ONLINE’ welke Oerlemans in opdracht van de Erasmus Universiteit maakte in het kader van de Onderwijsprijs; een prijs die jaarlijks door de universiteit wordt uitgereikt tijdens de opening van het academisch jaar. De titel van het kunstwerk verwijst naar de buitengewone prestatie die is neergezet in 2020, waarbij het door Covid-19 noodzakelijke onlineonderwijs in zeer korte tijd werd gerealiseerd. Het kunstwerk is een eerbetoon aan de inzet en betrokkenheid van de gehele wetenschappelijke staf die bijgedragen heeft tot deze transitie. ‘ONLINE’ bestaat uit 95 Iconen die eigenlijk alleen als communicatiemiddel dienen in de virtuele wereld. Deze iconen zijn nu als kleine sculpturen in de buitenruimte van campus Woudestein geplaatst, als blijvende herinnering aan deze tijd.

Locatie kunstwerk ONLINE: tribune bij de trappen van het Erasmus Plaza, buitenruimte campus Woudestein, Erasmus Universiteit Rotterdam.

Vanaf 30 augustus is het gebruik van een mondkapje verplicht als je je door de gebouwen van de Erasmus Universiteit beweegt. Check voor je komst de laatste updates omtrent corona op https://www.eur.nl/nieuws-agenda/corona.

Erasmus Universiteit Rotterdam, Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam, info kunstzaken EUR, T (010) 408 2802 - M 06 13777244 - E art-affairs@eur.nl. 

Wie houdt nu niet van cookies