VBCN OPEN - CODA Apeldoorn: flexwerken tussen de kunstwerken - shot of culture

28 10 2022

info

Kunst werkt inspirerend, maar in de gemiddelde expositieruimte kun je niet even je laptop openklappen om zelf aan het werk te gaan. In de tentoonstelling die Jelle vandaag bezoekt is dat precies wél de bedoeling!

Jelle (cultuurvlogger Shot of Culture) is in CODA Apeldoorn voor de expositie ‘Corporate Offsite Dwelling A’. In deze expositie zie je kunstwerken die normaal gesproken op kantoren hangen (van bijvoorbeeld de Albert Heijn of bij het ministerie van Buitenlandse Zaken). Hoe wordt kunst op de werkvloer ervaren? Dat is de vraag. En om die vraag te kunnen beantwoorden toverden ze dit deel van het museum om tot een echte werkvloer.

Zelf flexwerken tussen de kunstwerken of gewoon benieuwd naar de expositie? ‘Corporate Offsite Dwelling A’ is t/m 4 december 2022 te zien in CODA Apeldoorn. Check https://www.coda-apeldoorn.nl/nl/agen... voor alle info!

-- Over shot of culture | Wij zijn verslaafd aan cultuur, jij vast ook. Iedere dag springen we uit ons bed om meer mensen (lees: jongeren) te enthousiasmeren voor kunst en cultuur. https://www.shotofculture.nl

Wie houdt nu niet van cookies