KASBOEK X waardetransport

26 04 2012

KASBOEK X waardetransport

info

‘The mystery was gone, but the amazement was just starting.’
Citaat: Andy Warhol

Juweelontwerp, grafisch ontwerp en beeldende kunst. Drie verschillende disciplines die uitstekend samengaan. Dat bewijst het KASBOEKcollectief, bestaande uit Cathalijne Postma, Debbie van Berkel en Jojanneke Postma. Het drietal creëert vanuit hun diverse achtergronden crossmediale kunst. Hiermee verkennen ze de grenzen tussen kunst, commercie en maatschappij.
Met een speciaal voor de Kunstruimte van de Nederlandsche Bank ontworpen installatie wil KASBOEK het mysterie rondom waardetransport (gedeeltelijk) zichtbaar maken. De toeschouwer kan informatie in de vorm van een capsule in een buizenpostsysteem plaatsen. Het transport wordt zichtbaar, maar het mysterie blijft. Wat gebeurt er nadat de capsule is afgeleverd? En wat is het gevolg voor de samenleving? KASBOEK X waardetransport licht een tipje van de sluier op. Toch komen we het antwoord nooit helemaal te weten. En dan gaat het om vertrouwen.
Tentoonstelling mede mogelijk gemaakt door:
Van der Arend Installaties Naaldwijk
G4S waardetransport
Nanko Goeting, Director of photography

De tentoonstelling is van 26 april tot en met 7 juni 2012 te zien in de Kunstruimte van de Nederlandsche Bank, Westeinde 1 te Amsterdam.
Alleen op afspraak te bezichtigen. Telefoon +31(0)20-5242183.
Legitimatie verplicht.

Wie houdt nu niet van cookies