Shift of Meaning - What Is Your Next Step?

10 03 2024

30 06 2024

Shift of Meaning - What Is Your Next Step?

info

In deze uitdagende tijden is de boodschap duidelijk. We moeten allemaal bijdragen om een ​​betere toekomst te creëren voor onze planeet en iedereen die daarop leeft.

Kunst speelt al lang een rol als boodschapper van belangrijke vraagstukken. ING onderstreept het belang van kunst. Deze tentoonstelling neemt de Agenda 2030 van de Verenigde Naties als uitgangspunt om urgente problemen, zoals armoede, ongelijkheid en vervuiling, aan te pakken. Naast dat ze visueel uitdagend zijn, laten deze kunstwerken zien dat we onze economische en sociale modellen moeten opschudden op weg naar een inclusieve samenleving. Om ervoor te zorgen dat welvaart iets voor iedereen is.

Waar denk je aan als je een foto ziet van een iglo gemaakt van bevroren frisdrank? Of een schilderij van wat een kleurrijke, intieme scène lijkt tussen twee vrouwen? Het is tijd voor een Shift of Meaning.

Druk op de play-button om te luisteren naar audio fragmenten van Harm Edens, Nederlandse tv-presentator, programmamaker en gepassioneerd voorvechter van een duurzame wereld.

Klik hier om de online tentoonstelling te bekijken. 

Wie houdt nu niet van cookies