De keuze van Tessa uit de Rabo Kunstcollectie

06 01 2016

Tessa Hartog (Rabobank Nederland, Afdeling HR Recruitment & Campus) voor haar favoriete kunstwerk: Antonietta Peeters, zonder titel (2010), olieverf op jute

De keuze van Tessa uit de Rabo Kunstcollectie

info

Dit jute doek met stippen is het favoriete kunstwerk van Tessa. Lang hoefde ze niet na te denken toen ze haar favoriet moest kiezen. "Dit schilderij valt me op, de andere kijk ik niet echt naar". Waar sommigen het werk misschien te eenvoudig vinden, spreekt dit haar juist aan. "Het is heel rustig maar tegelijkertijd heel vrolijk. Ik word er blij van als ik er langs loop.".

De Rabo kunstcollectie wordt onder andere ingezet om Rabobankgebouwen te voorzien van kunst. Volgens Tessa is het een belangrijk onderdeel van de werkomgeving: "Ik houd van gezelligheid, en kunst vult op, in plaats van alleen maar kale muren. Maar er moet wel over nagedacht zijn wat voor kunst er hangt." Ondanks dat het haar favoriete kunstwerk is, zal ze het niet gauw in haar huis ophangen. "Het past niet bij mijn inrichting, maar voor hier op kantoor vind ik het wel heel mooi. Het past hier bij de sfeer."

Wie houdt nu niet van cookies